Despre noi

Despre conmar project

Conmar Project este una dintre cele mai mari companii in domeniu, oferind servicii complete pentru piatra naturala: import, proiectare, prelucrare, comercializare, montaj si intretinere cu tot ceea ce presupun aceste activitati.

Compania a fost infiintata in 2008, iar de atunci a capatat multa experienta in acest pietrei naturale, societatea noastra putand realiza de la proiecte pentru case particulare, unde simtul artistic si atentia pentru detaliu primeaza, la cele mai mari lucrari ce necesita o angajare generoasa de resurse.

Asiguram o mare varietate de sortimente de marmura, granit, calcar, andezit, travertin, ardezie si onix. In mai putine cuvinte: piatra naturala, atat din productie interna cat si ca importator direct.

Lucrarile de proiectare, prelucrare, montaj, finisaj si restaurare a monumentelor arhitecturale sunt o obijnuinta pentru noi si sunt destinate a va incanta odata cu trecerea anilor.

Pentru a va putea oferi servicii calitative si cu design deosebit, alaturi de furnizarea de piatra naturala, ne-am dezvoltat serviciile in doua directii principale deoarece dorim sa stralucim prin prelucrarea marmurei si granitului in toate formatele si punerea in opera a materialului furnizat impreuna cu solutii estetice si tehnice. Am investit in tehnologie si specialisti si suntem preocupati continu de imbunatatirea acestor servicii.

Santierul este locul in care ne intalnim cu dumnevoastra, constructori, arhitecti si antreprenori.

Pana la momentul in care beneficiarul va pasi si va primi constructia la cheie este un drum lung. Pentru ca acest drum sa fie o experienta profesionala plina de satisfactie, va invitam sa cunoasteti modalitatea noastra de a privi relatia dintre furnizorul de piatra naturala si constructor, arhitect, antreprenor si veti avea o surpriza placuta cand veti constata ca exista un pachet de servicii, produse si preturi special concepute pentru dumneavoastra.

Fiecare client este unic si de aceea solutile pe care le oferim, sunt mereu imbunatite si adaptate, in functie de criteriile acestora. Construim parteneriate cu clientii nostrii pentru ca impreuna sa putem explora, imbunatati si finaliza cu success cele mai dificile proiecte. Pachetul de servicii pe care il oferim exprima posibilitatea unei oferte integrate si intelegerea relatiilor dintre toate componenetele unui poiect: oameni, materiale si servicii.

Dorim sa venim cat mai aproape de dumneavoastra, sa aveti acces la stocurile noastre si la listele noastre de preturi. In magazinul nostru veti gasi cele mai bune preturi pentru cea mai diversificata gama de produse: de la glafuri, blaturi, trepte, contratrepte, placaje marmura, granit, travertin, mozaic, praf de piatra; pana la sculpturi si mobilier personalizat din fier forjat si piatra naturala. Portofoliul nostru se mareste constant motiv pentru care credem ca este de bun augur sa impartasim si cu dumneavoastra reusite noastre. Fiecare lucrare este unica si reflecta personalitatea clientului. Va puteti inspira sau ne puteti propune alte idei.

Va stam la dispozitie pentru orice intrebari sau detalii suplimentare. Echipa noastra se va ocupa de preluarea comenzii dumneavoastra, de confirmarea ei si a datelor dumneavoastra, dar si de consultanta postvanzare. Asadar, daca ati achizitionat un produs de la noi si aveti intrebari legate de montaj sau intretinere va stam la dispozitie cu toate detaliile necesare.

Tot ce trebuie sa faceti e sa tastati numerele de telefon. Cei 6 ani de experienta in domeniul ne-au convins ca reteta succesului consta in devotamentul si experienta echipei cu care lucrezi, imbinate cu grija pentru nevoile clientilor. Profesionalismul de care am dat dovada de-a lungul timpului s-a concretizat in numarul mare de clienti fideli care au incredere in calitatea produselor si serviciilor oferite de noi.

Va multumim pentru alegerea facuta !

Echipa Conmar Project

Comments are closed.