Intrebari frecvente

Va putem vizita showroom-ul?

Va asteptam la adresa : Str. Mihail Sebastian, Nr. 88 din Sectorul 5 in Bucuresti,

Luni – Vineri : 09.00 -18.00,

Sambata : 09.00 -14.00,

Duminica : Inchis

Care este diferenta intre marmura si granit?

Marmura

Marmura

Granit

Granit

Cu toate ca ambele sunt roci si ambele sunt extrase din pamant, granitul si marmura ( si celelalte materiale din aceeasi gama: calcarul, onixul si travertinul) sunt totusi foarte diferite.

Granitul este format in adancul scoartei pamantului la temperaturi foarte mari, si este foarte dur, este o roca rezistenta formata din minerale cristalizate.

Rocile din famlia marmurii: calcar, travertin, marmura, onix, sunt formate din sedimente; schelete de animale, scoici, materii vegetale, namol din adancul oceanelor. Dupa milioane de ani acestea s-au transformat in piatra. Pentru ca principala componenta a acesteia este calciul, aceasta poate fi afectata de acizi cum sunt otetul, bauturi din citrice, etc.

Care este cea mai buna cale pentru a intretine marmura sau alta piatra naturala?

CalcarulNu trebuie folositi niciodata detegenti puternici sau bureti abrazivi pentru a curata suprafetele din piatra naturala. Nu trebuie folosite produse acide; acestea incluzand substante ca amoniacul sau alti detergenti lichizi comuni. Trebuie folosite intodeauna produse de curatare si protectie special create pentru piatra naturala. Pentru detalii suplimentare referitoare la aceste produse va rugam sa ne contactati.

Ce este marmura sau calcarul slefuit si unde pot fi folosite?

Marmura, travertinul sau calcarul slefuit au o finisare mai mult mata sau satinata dacat o suprafata foarte lucioasa. Aceasta este obtinuta prin oprirea lustruirii exact inainte de ultimul stadiu. Aceasta prelucrare este uneori preferata, deoarece are o imagine mai catifelata decat piatra lustruita.

Cum efectuez plata prin Transfer Bancar?

Mastercard visa-iconDaca optati pentru plata prin transfer bancar (O.P. sau plati on-line), folositi urmatoarele date pentru virament:

Firma: SC CONMAR PROJECT SRL

Contul: RO………………………………………………. (cont RON) – Banca:……………………………..

Reg Com.: J40/7933/2008
CUI: RO 23832330

Platile in Lei se fac la cursul BNR, din data efectuarii viramentului.

Executati lucari la comanda ?

Da, avem atelier de prelucrare si echipe de montatori cu vasta experienta care pot executa, la comanda, orice lucrare. Aceasta implica taierea, prelucrarea si montarea la dimensiunile specificate.

Oferiti si servicii de montaj?

Bineinteles, avem echipe specializate de montatori si de pietrari.

Cum se poate obtine o estimare de pret?

La solictarea dumneavoastra unul din consilierii nostri va va asista si consilia pentru elaborarea comenzii cu materialele care se preteaza cel mai bine pentru aplicatia dvs, efectuand deasemenea si un calcul estimativ.

Comments are closed.