Proiectare si design

ConsultantaProiectare

Conmar Project va pune la dispozitie experti in arhitectura cu o vasta experienta de teren si cu protofolii de lucrari impresionante care au fost studiate, planificate si executate, ne remarcam prin experienta in design, proiectare calitativa si „bun gust”.

Oferim clientilor nostri posibilitatea de personaliza lucrarea de care au nevoie si indiferent de complexitatea acesteia, ajungem la rezultatele pe care acestia le doresc.

Serviciul nostru de proiectare este diferit de cel al celorlalte firme cu specific asemanator, pentru ca: va consultam in privinta designului, va facem propuneri de alegere a materialelor dintr-o gama foarte variata, va oferim solutii tehnologice de ultima generatie si executam proiecte complexe, rafinate si unice de stereotomie.

Sursa de inspiratie Conmar Project este piatra, asa oferim posibilitatea clientilor nostri de a face alegeri perfecte, fiabile si calitative.

Rafinamentul, eleganta, stilul, designul si personalitatea fiecarei lucrari va este prezentata prin imbinarea cunostinteleor si a experientei acumulate in timp.

design arhitecturalDesign

Designul este un cuvânt de origine engleză care înseamnă proiect, desen (de concepție), schiță (de concepție).

Termenul de „design” a apărut in 1851, în legătură cu complicatele realități ale producției industriale.

Este o concepție și o metodă de creație care urmărește să asigure fiecărui produs un înalt randament funcțional, însoțit de un aspect agreabil.

În toate epocile de înflorire umană a existat o corelare între posibilitățile materiale, nivelul tehnologic, relațiile economice interne și externe, orizontul spiritual exprimat prin gustul artistic și capacitatea de creație.

Mai mult chiar, tehnologul și artistul se confundau la început într-o singură persoană.

Arta, tehnica și știința nu sunt domenii incompatibile, contradictorii sau concurente, ci doar specifice și solidare.Ele se implică și se condiționează reciproc.

Designerul știe că funcționalul, ergonomicul, esteticul și economicul conlucrează pentru a se ajunge la eficiență.Unele designuri industriale au devenit cunoscute și „clasice”, putând fi considerate la fel de bine atât drept lucrări de artă, cât și drept lucrări de inginerie.

Comments are closed.